kunstopleiding arnhem

Boost voor je makerschap

Ben je maker van kunst in Arnhem en op zoek naar opleiding en scholing? Bij Storing AUB volg je groepstrajecten en coaching die je verder brengen in je beeldende werk.

Je maakt ruimte voor nieuw onderzoek en experiment. Je focust op de inhoudelijke kant van je werk en werkproces. Je doet kennis op over actuele hedendaagse kunst. En je mag rekenen op stimulerende dialoog met andere makers van kunst.

De knop gaat even op reset, je gaat weer anders kijken, vrijer werken. 

Er zijn drie cursustrajecten die elk 3 tot 5 maanden duren. In die periode zul je vooral zelfstandig werken aan een serie uitdagende en vrije onderzoeksopdrachten. Tijdens de contacturen kom je bij elkaar voor onderlinge uitwisseling, werkbesprekingen en het opdoen van kennis over actuele hedendaagse kunst en kunstenaars. De groepen zijn klein en tellen maximaal 8 deelnemers. Welk cursustraject je volgt bepaal je zelf en hangt af van je ontwikkelbehoefte. Alle drie volgen kan natuurlijk ook, de drie trajecten sluiten op elkaar aan.

Het programma van Storing AUB staat open voor alle disciplines in de kunst – dus of je veel werkt met fotografie, schilderkunst, tekenen, video, illustratie, ontwerpen, mixed media, textielkunst, keramiek, installaties, ruimtelijke vormgeving, performance, geluid, andere dingen doet op het gebied van beeldende kunst, of juist van plan bent om heel nieuwe dingen te verkennen: je bent welkom. 

Storing AUB gaat niet over techniek (die beheers je vast al volop) maar focust vooral op inhoud en zeggingskracht van je werk, je eigenheid als maker, en dat fascinerende proces van sterke beelden maken. Voor elke maker van kunst of kunstenaar die graag verder wil groeien.

Meer weten? Bekijk het actuele cursusaanbod met traject 1, 2 en 3 van deze korte (deeltijd) kunstopleiding in Arnhem.

Storing AUB is geregistreerd als instelling voor kort beroepsonderwijs bij het CRKBO.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de updates:

    instagram