ervaringen

Deelnemers over Storing AUB

“Storing AUB is voor mij een fijne plek om andere kunstenaars en creatievelingen te ontmoeten, maar ook om me ertoe aan te zetten om zelf nog verder de diepte in te gaan. De groepsbijeenkomsten gaven uitdaging en inspiratie, ik kon mijn ideeën toetsen en mijn eigen manier van kijken kreeg alle ruimte. Dat heeft me verder gebracht.” (Ingrid Veldkamp)

“Verfrissend, verhelderend en verdiepend, ik vind de trajecten van Storing AUB zeer verrijkend.” (Sibia Christiaens)

“Ik heb ervaren wat het is om mijn bakens als kunstenaar te verzetten en zie voor me hoe ik dat verder zou kunnen ontwikkelen. Docent Stephanie Jansen was bij dit alles een scherp observator, ze geeft inspirerende input en opdrachten en verbreedt en verdiept je blik als kunstenaar. Zij is een professional die echt iets toevoegt.” (Grady van den Bosch)

“Vanwege de brede input en vrijheid was Storing AUB voor mij perfect passend. Ik kreeg begeleiding van Ellen Schreven, zij is een gepassioneerde docent die met humor inspireert, motiveert en reflecteert. Het traject heeft me veel nieuw werk opgeleverd en vooral inhoudelijk zie ik een ontwikkeling die ik nooit alleen had kunnen maken.” (Stephanie van Seventer)

“Door Storing AUB ben ik de hoge duikplank opgeklommen en vol vertrouwen eraf gedoken. Het werd voor mij een prachtig verdiepingsproces, dat mij dierbare beelden heeft opgeleverd. Stephanie staat náást je, luistert aandachtig en kijkt met open blik. Ze stimuleert waar de beeldende kracht zit. Ik voelde me gezien en kon een sprong verder maken. (Willemien van Gurp)

“Ik maak veel losse foto’s en tekeningen. De werkbesprekingen hielpen me om keuzes te maken, om concreet iets te presenteren en om lijn te krijgen in wat ik maak. De groepsbijeenkomsten zijn prettig opgezet, met ruime input over hedendaagse kunst en met gelijkwaardige aandacht en ruimte voor ieders werk en proces.” (Susan van Schijndel)

“Na mijn fotografieopleiding had ik behoefte om verder uit te zoeken wat mijn eigen stijl precies is. De trajecten van Storing AUB hielpen me die eigen richting te vinden en verder te ontwikkelen. Ik heb de groepsbijeenkomsten als erg inspirerend en opbouwend ervaren. Ik kreeg de juiste impuls om uit mijn comfortzone te komen, nieuwe wegen te zoeken en stil te staan bij de inhoud van mijn werk.” (Wietse Oter)

“Alles wat ik maak, van tekening tot korte film, hoe primitief ook, is voor mij autobiografisch en zie ik als een vorm van zelfportret. Bij Storing AUB heb ik een heel fijne plek ontdekt om deep into the dark te duiken, verborgen kanten tot expressie te brengen, en heel ontspannen het gesprek over mijn werk aan te horen. Heerlijk, een aanrader.”  (Xandra)

“Al jaren sluimerde bij mij de drang om mijn kunstachtergrond weer actief leven in te blazen, zowel in plat vlak als ruimtelijk. Deze trajecten waren een eye-opener,  ik ervaar opnieuw hoe geweldig het is om je beeldend te kunnen uitdrukken.” (Ger Teepe)

“Na iedere bijeenkomst was het alsof ik even door elkaar geschud was, waarna alles weer helemaal op z’n plek viel, maar dan weer nét even op een andere plek.” (Tamara Traxel)

“Vol inspiratie naar huis gefietst. Heerlijk.” (Bea van der Vegte)