ervaringen

Deelnemers over Storing AUB

 

“De input, opdrachten en werkbespreking van Storing AUB tilden me echt op. Ik heb ervaren wat het is om mijn bakens als kunstenaar te verzetten en zie voor me hoe ik dat verder zou kunnen ontwikkelen. Stephanie is bij dit alles een scherp observator, geeft inspirerende input en opdrachten en verbreedt en verdiept daarmee je blik als kunstenaar. Zij is een professional die echt iets toevoegt.” (Grady van den Bosch)

“Verfrissend, verhelderend en verdiepend, ik vind de trajecten van Storing AUB een zeer verrijkende ervaring.” (Sibia Christiaens)

“Storing AUB was voor mij een fijne plek om andere kunstenaars en creatievelingen te ontmoeten, maar ook om me ertoe aan te zetten om zelf nog verder de diepte in te gaan. De bijeenkomsten geven uitdaging en inspireren, ik kan mijn ideeën toetsen en mijn eigen manier van kijken krijgt alle ruimte. Dat heeft me verder gebracht.” (Ingrid Veldkamp)

“Door Storing AUB ben ik de hoge duikplank opgeklommen en vol vertrouwen eraf gedoken. Het werd voor mij een prachtig verdiepingsproces, dat mij dierbare beelden heeft opgeleverd. Stephanie staat náást je, luistert aandachtig en kijkt met open blik. Ze stimuleert waar de beeldende kracht zit. Ik voelde me gezien en kon een sprong verder maken. (Willemien van Gurp)

“Ik maak veel losse foto’s en tekeningen. De werkbesprekingen hielpen me om keuzes te maken, om concreet iets te presenteren en om lijn te krijgen in wat ik maak. De groepsbijeenkomsten zijn prettig opgezet, met ruime input over hedendaagse kunst en met gelijkwaardige aandacht en ruimte voor ieders werk en proces.” (Susan van Schijndel)

“Na mijn fotografieopleiding had ik behoefte om verder uit te zoeken wat mijn eigen stijl precies is. De trajecten van Storing AUB hielpen me die eigen richting te vinden en verder te ontwikkelen. Ik heb de groepsbijeenkomsten als erg inspirerend en opbouwend ervaren. Stephanie gaf de juiste impuls om uit mijn comfortzone te komen, serieus nieuwe wegen te zoeken en stil te staan bij de inhoud.” (Wietske Oter)

“Alles wat ik maak, van tekening tot korte film, hoe primitief ook, is voor mij autobiografisch en zie ik als een vorm van zelfportret. Bij Storing AUB heb ik een heel fijne plek ontdekt om deep into the dark te duiken, verborgen kanten tot expressie te brengen, en heel ontspannen het gesprek over mijn werk aan te horen. Heerlijk, een aanrader.”  (Xandra)

“Al jaren sluimerde bij mij de drang om mijn kunstachtergrond weer actief leven in te blazen, zowel in plat vlak als ruimtelijk. Deze trajecten vind ik een eye-opener,  ik ervaar weer hoe geweldig het is om je beeldend te kunnen uitdrukken.” (Ger Teepe)