Voor wie

Deelnemers aan de cursustrajecten van Storing AUB hebben vaak (geheel of gedeeltelijk) een autonome of toegepaste kunst(vak)opleiding gevolgd, zijn werkzaam als autodidact maker of kunstenaar met de nodige ervaring en scholing, of zijn op een andere manier actief in de kunst- en creatieve wereld.

Deze makers hebben de wens om hun (beginnende, al langer bestaande, of tijdelijk minder actieve) praktijk nieuw leven in te blazen, op peil te houden en/of naar een volgend level te brengen. De cursustrajecten worden gebruikt als bij- of nascholing, upgrade, opfrisser, inspiratiestraject, onderzoeksperiode, projectperiode en/of vrije experimenteerruimte. 

Ook mensen uit het kunstonderwijs zijn welkom, zoals docenten beeldende kunst en vormgeving, en beeldend therapeuten, die graag weer eens in eigen maakprocessen willen duiken en de trajecten vaak vergoed kunnen krijgen uit het scholingsbudget van hun werkgever.

Ook wie minder ervaring heeft, maar wel talent en ambitie kan (na goed overleg) op zijn of haar plek zijn bij Storing AUB. 

De deelnemers bij Storing AUB hebben alle leeftijden. Ze zijn actief in uiteenlopende beeldende disciplines, ook verwante gebieden zoals performance of geluid, en toegepaste richtingen, zoals design of illustratie.

Belangrijk zijn: werklust, zin in experiment, zin om je te verdiepen in je eigen werk/werkproces en dat van andere makers/kunstenaars, behoefte om te groeien en om jezelf als maker inhoudelijk verder te ontwikkelen.

Tip: ben je zzp’er of werknemer/werkzoekend in kunst- of creatieve sector, dan is het t/m 2024 mogelijk om gedeeltelijke vergoeding van cursus- of coachingskosten aan te vragen via werktuig ppo

Heb je nog vragen en wil je overleggen of Storing AUB bij jou aansluit, neem gerust contact op.