voor wie

Deelnemers bij Storing AUB hebben vaak (geheel of gedeeltelijk) een autonome of toegepaste kunstopleiding gevolgd, zijn autodidact kunstenaars of enthousiaste makers met ruime ervaring/scholing.

Deelnemers hebben de wens om hun (beginnende, al langer bestaande, of tijdelijk minder actieve) kunstpraktijk nieuw leven in te blazen, op peil te houden of naar een volgend level te brengen. De cursustrajecten worden gebruikt als verdieping, bijscholing, nascholing, kennisupgrade, opfrisser, inspiratietraject, nieuwe stimulans, onderzoeksperiode en/of vrije experimenteerruimte. 

Dat geldt ook voor docenten uit het beeldend onderwijs, die de trajecten vergoed kunnen krijgen door hun werkgever.

Ook wie wat minder ervaring heeft, maar wel talent, kan op zijn of haar plek zijn bij Storing AUB. De trajecten worden bijvoorbeeld ook ingezet als voorbereiding op toelating aan een kunst(vak)opleiding. 

De deelnemers bij Storing AUB hebben alle leeftijden en zijn zowel man als vrouw.

Belangrijk zijn: werklust, experimenteerdrift, drang om te groeien, zin om je te verdiepen in de inhoud van je eigen werk en die van anderen, en vooral liefde voor hedendaagse kunst.

Tip: ben je zzp’er of werkzaam in kunst- of creatieve sector, dan kun je kosten voor scholing en coaching deels vergoed krijgen via werktuig ppo Deze regeling geldt tot 2024.

Wil je overleggen of Storing AUB ook bij jou past, neem gerust contact op!