voor wie

Deelnemers bij Storing AUB hebben (geheel of gedeeltelijk) een autonome of toegepaste kunst(vak)opleiding gevolgd, zijn werkzaam als autodidact kunstenaar met ruime ervaring en scholing of zijn anderszins actief in de kunst- en creatieve sector.

Deelnemers hebben de wens om hun (beginnende, al langer bestaande, of tijdelijk minder actieve) kunstenaarspraktijk nieuw leven in te blazen, op peil te houden en/of naar een volgend level te brengen. De cursustrajecten worden gebruikt als bij- of nascholing, upgrade, opfrisser, inspiratiestraject, onderzoeksperiode, projectperiode en/of vrije experimenteerruimte. 

Dat geldt ook voor docenten uit het beeldend onderwijs, die de trajecten vergoed kunnen krijgen uit het scholingsbudget van hun werkgever.

Ook wie nog minder ervaring heeft, maar wel talent en ambitie kan (na goed overleg) op zijn of haar plek zijn bij Storing AUB. 

De deelnemers bij Storing AUB hebben alle leeftijden.

Belangrijk zijn: werklust, zin om je te verdiepen in je eigen werk/werkproces en dat van andere makers/kunstenaars, behoefte om te groeien in het vak en om jezelf als maker inhoudelijk verder te ontwikkelen.

Tip: ben je zzp’er of werknemer/werkzoekend in kunst- of creatieve sector, dan is het momenteel mogelijk om een vergoeding van 1/3 van de kosten aan te vragen via werktuig ppo

Wil je overleggen of Storing AUB ook bij jou past, neem gerust contact op!