_FAQ

Veelgehoorde vragen | FAQ

 x

Hebben mensen die deze trajecten volgen een specifieke vooropleiding of achtergrond? Nee, de achtergronden lopen uiteen, veel belangrijker zijn nieuwsgierigheid, zin om grenzen te verkennen en te experimenteren, behoefte om (weer eens) vrij te werken.

Ik begrijp dus dat je niet tijdens de groepsbijeenkomsten aan het werk bent?  Je werkt inderdaad zelfstandig aan de opdrachten (thuis of in je eigen atelier/studio als je die hebt). Tijdens de bijeenkomsten bespreken we gezamenlijk de opdrachten en is er veel ruimte voor kunstbeschouwing – het samen kijken naar en denken over hedendaagse kunst, om ideeën en inspiratie op te doen. Doel is om je zo bij elke opdracht alle vrijheid en ruimte in het creatieve proces te geven.

Ik ben al langere tijd maker van kunst of fotografie en wil iets ‘open breken’. Passen deze trajecten bij mij? Ja, voor ervaren mensen met een drang om te vernieuwen zijn deze trajecten erg geschikt. Storing AUB nodigt uit om met een open en vrije blik naar je werk en werkproces te kijken. 

Ik was vroeger erg actief op kunstgebied maar ik ben er al een tijd uit. Heb ik iets aan deze trajecten? Jazeker, als je een vonk zoekt om je oude hartstocht weer te laten opvlammen, zul je je bij Storing AUB lekker voelen.

Ik ben momenteel zoekend op creatief/kunst gebied. Zijn deze trajecten wel iets voor mij?
Ja, de trajecten zijn over het algemeen erg geschikt voor mensen die zich afvragen bij welke kunstvorm, creatieve discipline of beeldtaal ze zich het meest thuis voelen. Je krijgt alle gelegenheid om te onderzoeken en experimenteren.

Ik heb al veel kennis opgedaan over techniek en wil nu bezig zijn met het ontwikkelen van mijn eigen stijl of handschrift. Zijn deze trajecten iets voor mij? Ja, zeker, techniek is belangrijk maar uiteindelijk slechts een instrument. Bij Storing AUB werk je zo veel mogelijk vanuit datgene wat jou persoonlijk raakt en inspireert. Hoe meer je daarmee in contact staat, hoe meer ruimte ontstaat voor je eigen stijl.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de opdrachten? Hoeveel tijd cursisten per opdracht besteden loopt uiteen; soms is dat een dagdeel, soms meer. Dit bepaal je zelf.

Regelt Storing AUB ook workshops op verzoek of in opdracht? Ja, naast een open cursusaanbod zijn ook workshops in opdracht mogelijk, van een uur of dagdeel tot meer dagen. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld: Cibap vakschool voor verbeelding (Zwolle), Beroepsorganisatie voor Biografiewerk (Zutphen), KWA Werkplaats voor kunstzinnige ontwikkeling (Arnhem), Punt.festival (Emmen) en Stapfoto (Epe). 

Nog iets weten? Neem gerust contact op! Bel Stephanie Jansen 06-24613047 of mail info@storingaub.nl