Cultuur in Zwolle

Op zoek naar cultuur in Zwolle? STORING AUB is een verrassende en verdiepende cursus van zes avonden of ochtenden, die je uitnodigt om nieuwe, onverwachte creatieve wegen in te slaan – of je nu graag schildert of tekent, beeldhouwt, fotografeert, filmt of op andere manieren met je verbeelding werkt.

STORING AUB is ontwikkeld om je persoonlijke creatieve talenten te stimuleren. Je gaat anders kijken, doet nieuwe inspiratie op en leert hoe je in je creatieve werkproces ruimte schept voor vernieuwing.

STORING AUB is geschikt voor iedereen, op elk niveau, die graag vrijer en met meer plezier en durf wil schilderen, tekenen, beeldhouwen of fotograferen,  vanuit je eigen passie en drijfveren. Nieuwsgierigheid en een open houding zijn belangrijker dan voorkennis of ervaring.

Tijdens de cursus werk je aan uitdagende thuisopdrachten, die we uitvoerig in de groep bespreken. We komen elke twee weken bij elkaar.

Klik hier en lees op deze website alles, ook ervaringen van deelnemers, over STORING AUB | de kunst van het creatieve dwalen; een verrassende en inspirerende cursus in het aanbod van cultuur in Zwolle.