voorbereiding toelating kunstacademie

Ontdek je makerschap

Ben je bezig met voorbereiding op de toelating aan een kunstacademie en zoek je begeleiding? Wil je onderzoeken of kunst maken bij jou past? Overweeg je een opleiding aan een kunstacademie en wil je je portfolio uitbreiden?

Cursustrajecten, workshops en coaching bij Storing AUB geven je alle ruimte om je talenten en drijfveren breed te onderzoeken en te ontdekken waar je kracht ligt.

De cursustrajecten zijn kort en intensief met kleine groepen. Je werkt zelfstandig, dus in je eigen tijd en tempo, aan uitdagende (onderzoeks)opdrachten. Tijdens de groepsbijeenkomsten worden maakproces en resultaten intensief besproken en geëvalueerd. Je krijgt inzicht in de zeggingskracht van je werk en de mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en verdieping. Daarnaast doe je tijdens deze bijeenkomsten nieuwe kennis op over actuele hedendaagse kunst en kunstenaars.

Je bent vrij om in elke kunstdiscipline te werken – dus of je nu veel bezig bent met fotografie, schilderen, tekenen, video, installatiekunst, textiel, mixed media, performance, geluid, andere dingen doet, of juist graag zo veel mogelijk met nieuwe dingen wilt experimenteren: je bent welkom.

Een groepstraject kun je eventueel aanvullen met individuele coaching voor extra begeleiding. Zo kun je je nog beter voorbereiden op de procedure voor toelating aan de academie waar jij graag wilt studeren.

Locaties van Storing AUB vind je in Zwolle, Utrecht en Arnhem. Storing AUB is een initiatief van beeldend kunstenaar Stephanie Jansen.

Klinkt goed? De ervaring is dat het cursusaanbod van Storing AUB een goede én leuke extra voorbereiding kan zijn op de toelating aan een kunstacademie. Wil je eerst nog wat meer weten? Zoek gerust contact.

 

Wil je op de hoogte blijven van Storing AUB? Meld je aan voor de nieuwsbrief:

     

    Volg de makers van Storing AUB op instagram

     

    Cursist bekijkt aandachtig een serie schilderijen