Interspace, de tentoonstelling

Opening: zondag 15 september 2019

Looptijd: 15 september tot medio december 2019

Locatie: Blauwdruck, Sassenstraat 26, Zwolle blauwdruck.nl

Werk aanmelden: uiterlijk 15 juni

In online kunsttijdschrift Mister Motley werd ‘tussenruimte’ eind vorig jaar mooi gedefinieerd als: een plek waar onbekendheid (tijdelijk) wordt ‘bewaard’ in plaats van deze te duiden, te analyseren en als kennis te serveren. Precies in deze ongrijpbare tussenruimte, waar woorden nog ontbreken, in atelier, studio of lopend op straat, bloeit het experiment en worden ondenkbare vondsten gedaan. Storing AUB nodigt je uit om werk uit deze tussenruimte aan te melden voor de expositie Interspace in het galeriegedeelte van Blauwdruck te Zwolle. Het gaat om werk waarin het vrije experiment bij het maken voor jou sterk centraal stond, en waarbij dit voor de kijker goed zichtbaar en voelbaar is. Bij Interspace is plaats voor tweedimensionaal en driedimensionaal werk van maximaal A3-formaat (afwijkende maten in overleg) en nadrukkelijk óók voor videowerk/animatie. Videowerk zal worden getoond op klein formaat schermpjes. Alle werk is tijdens de expositie ook te koop.

Praktisch:

– Insturen tot uiterlijk 15 juni, voorzien van foto’s en toelichting
– Maximaal formaat ongeveer A3 (wil je per se afwijken, overleg gerust)
– Stephanie Jansen (Storing AUB) en Jorien van Vilsteren (Blauwdruck) bekijken de inzendingen op onder meer diversiteit en of het werk goed presentabel is
– Reactie over deelname uiterlijk begin juli
– Het werk is niet verzekerd, maar er is tijdens de expositieperiode wel altijd iemand aanwezig gedurende de openingstijden (dinsdag t/m zaterdag 10.00-17.30 uur)
– Het werk is te koop op basis van 35% commissie
– Deelname alleen voor (oud)deelnemers aan een individueel/groepstraject bij Storing AUB. Werk mag in die periode zijn ontstaan maar dit is geen voorwaarde.

Heb je vragen over Interspace of wil je overleggen? Bel gerust met Stephanie Jansen 06 2461304 of stuur je werk in via info@storingaub.nl