_ervaringen

Deelnemers over Storing AUB:

… “Ik heb bij de trajecten van Storing AUB weer kunnen spelen en experimenteren en voelde dat ik weer ‘aan’ ging. De uitgebreide en goed voorbereide kunstbeschouwing maakte hongerig en smaakte naar meer. Stephanie is een bevlogen, inspirerende docent die als een regisseuse en vroedvrouw te werk gaat; de juiste vragen stellend en het onderste uit de kan halend.” (Ellen Schreven)
… “Na mijn foto-opleiding had ik behoefte om uit te zoeken wat mijn eigen handschrift eigenlijk is. De trajecten van Storing AUB hielpen me een eigen richting te vinden en te ontwikkelen. Ik heb alle input en de bijeenkomsten als erg inspirerend en opbouwend ervaren. Het stimuleerde me om uit mijn comfortzone te komen en nieuwe wegen te zoeken.” (Wietske Otter)
… “Alles wat ik maak, van tekening tot korte film, hoe primitief ook, is voor mij autobiografisch en zie ik als een vorm van zelfportret. Bij Storing AUB heb ik een heel fijne plek ontdekt om deep into the dark te duiken, verborgen kanten tot expressie te brengen, en heel ontspannen het gesprek over het werk aan te horen. Heerlijk, een aanrader.”  (Xandra)
… “Ik wilde mijn sluimerende drang om weer beeldend te werken een boost geven, zowel in plat vlak als ruimtelijk. De trajecten waren een eye-opener,  ik heb opnieuw ontdekt hoe mooi het is om je beeldend te kunnen uitdrukken.” (Ger Teepe)
… “Ik schilder al jaren en was op zoek naar vernieuwing. Door Storing AUB is er echt iets in mijn creatieve denk- en werkproces veranderd. Ik ben op weg om oude patronen te doorbreken en meer afstand te nemen van de verwachting en het oordeel van mijn omgeving.” (Aart van Ommen)
… “Ik heb bij Storing AUB verrassende nieuwe mogelijkheden ontdekt om iets uit te drukken, zowel ruimtelijk als in het platte vlak, en experimenteer vrijer met nieuwe materialen.” (Anneke Bonten)
… “Storing AUB bood mij zeer leerzame, leuke en absoluut ontregelende bijeenkomsten met zeer inspirerende begeleiding van beeldend kunstenaar Stephanie Jansen. Ik ga dit missen.” (Elske-Tine Brüggemann)

Voor wie is Storing AUB? 

Storing AUB is er voor makers van kunst en mensen met een creatieve achtergrond die: op zoek zijn naar nieuwe ideeën, inspiratie en werkflow | open staan voor een spontaan en open werkproces in plaats van denken in doelen en resultaten | nieuwe technieken en vormen van verbeelding willen onderzoeken | willen stilstaan bij de zeggingskracht van hun eigen werk | willen werken vanuit datgene wat hem of haar persoonlijk raakt en inspireert | willen verdiepen in de werkwijze en het werk van hedendaagse kunstenaars. 
Belangrijker dan opleiding of ervaring zijn nieuwsgierigheid, zin in nieuwe input, verlangen naar verdieping en de drang om (weer eens) vrij en zonder grenzen aan de slag te gaan.

 

x