_ervaringen

Deelnemers over Storing AUB:

“Storing AUB vind ik een plezierige plek om andere kunst- en creatieve makers te ontmoeten, maar ook om mezelf ertoe aan te zetten om de diepte in te gaan. De bijeenkomsten geven uitdaging en inspireren. Ik kan mijn ideeën toetsen en mijn eigen manier van kijken krijgt de ruimte. Dat heeft me verder gebracht.” (Ingrid Veldkamp)

“Ik kon bij Storing AUB weer spelen en experimenteren en voelde dat ik weer ‘aan’ ging. De uitgebreide en goed voorbereide kunstbeschouwing maakte hongerig en smaakte naar meer. Stephanie is een bevlogen, inspirerende docent en procesbegeleider, de juiste vragen stellend en het onderste uit de kan halend.” (Ellen Schreven)

“Ik maak veel losse foto’s en tekeningen. De werkbesprekingen helpen me om keuzes te maken, om concreet iets te presenteren en om lijn te krijgen in wat ik maak. De bijeenkomsten zijn prettig opgezet, met input van hedendaagse kunstenaars en met gelijkwaardige aandacht en ruimte voor ieders werk en proces.” (Susan van Schijndel)

“Na mijn fotografieopleiding had ik behoefte om verder uit te zoeken wat mijn eigen stijl precies is. De trajecten van Storing AUB hielpen me een eigen richting te vinden en die verder te ontwikkelen. Ik heb de bijeenkomsten als erg inspirerend en opbouwend ervaren. Stephanie gaf de juiste impuls om uit mijn comfortzone te komen, serieus nieuwe wegen te zoeken en stil te staan bij de inhoud.” (Wietske Oter)

“Alles wat ik maak, van tekening tot korte film, hoe primitief ook, is voor mij autobiografisch en zie ik als een vorm van zelfportret. Bij Storing AUB heb ik een heel fijne plek ontdekt om deep into the dark te duiken, verborgen kanten tot expressie te brengen, en heel ontspannen het gesprek over mijn werk aan te horen. Heerlijk, een aanrader.”  (Xandra)

“Al jaren sluimerde bij mij de drang om mijn kunstachtergrond weer actief leven in te blazen, zowel in plat vlak als ruimtelijk. Deze trajecten vind ik een eye-opener,  ik merk opnieuw hoe geweldig het is om je beeldend te kunnen uitdrukken.” (Ger Teepe)

“Ik heb bij Storing AUB weer andere en nieuwe mogelijkheden ontdekt om iets uit te drukken, zowel ruimtelijk als in het platte vlak, en experimenteer vrijer dan vroeger met nieuwe materialen en technieken.” (Anneke Bonten)

“Storing AUB bood mij zeer leerzame, leuke en absoluut ontregelende bijeenkomsten met zeer inspirerende begeleiding van beeldend kunstenaar Stephanie Jansen. Ik ga dit missen.” (Elske-Tine Brüggemann)

Voor wie is Storing AUB? 

Storing AUB is er voor kunst- en creatieve makers die: open staan voor experiment | zin hebben in nieuwe inspiratie en een fijne werkflow | nieuwe vormen van verbeelden willen onderzoeken | willen stilstaan bij de inhoud en zeggingskracht van hun eigen werk en dat van anderen | op zoek zijn naar verdieping en de eigenheid van hun werk willen versterken | hun kennis willen vergroten over hedendaagse kunst en kunstenaars 
Belangrijker dan opleiding, leeftijd of ervaring zijn nieuwsgierigheid, zin in nieuwe input en de drang om jezelf te ontwikkelen en blijven uitdagen