_coaching

Individuele coaching & begeleiding

Wil je je creatieve/artistieke talent verder ontwikkelen en voel je daarbij meer voor verdiepende persoonlijke begeleiding dan voor cursustrajecten of workshops in groepsverband? Werk je graag zelfstandig en wil je dat een kunstenaar af en toe aandachtig met je meekijkt en meedenkt? Of heb je een traject van Storing AUB afgerond en wil je gericht aan de slag met opgedane nieuwe inzichten?

Individuele coaching kan stimulans en verdieping geven bij het onderzoeken van je mogelijkheden en realiseren van persoonlijke doelen. De coaching heeft de vorm van tweegesprekken, werkbesprekingen en/of opdrachten. Jouw ontwikkeling staat centraal. Het accent ligt niet op techniek, de gezamenlijke reflectie richt zich vooral op je werkproces en de zeggingskracht van de beelden die je maakt.

Coachingstrajecten zijn mogelijk binnen alle creatieve disciplines en kunstvormen, of je nu fotografeert, schildert, tekent, filmt, ruimtelijk werkt, illustreert, collages maakt of op andere manieren met beelden en je verbeelding werkt. Een eerste gesprek is oriënterend en verkennend. Zitten we op één lijn, dan gaan we aan de slag met een plan van aanpak op grond van je persoonlijke doelen. Nieuwsgierig? Neem contact op met Stephanie Jansen via info@storingaub.nl of bel 06-24613047.

Voorbeelden van persoonlijke doelen: portfolio- of werkbesprekingen om meer grip te krijgen op je werk en/of werkproces ⊗ nieuwe werkflow, lef en inspiratie vinden ⊗ blokkades in je werkproces onderzoeken ⊗ meer in contact komen en blijven met wat jou als maker persoonlijk drijft ⊗ onderzoek/oriëntatie op studie-/beroepskeuze in het creatieve veld ⊗ begeleiding bij een specifiek individueel project

Ervaringen met de coaching:

>> “Al na een paar keer kijken naar en praten over mijn werk, heeft Stephanie er precies uitgehaald wat voor mij het meest wezenlijk is. Dit was voor mij erg helpend en inspirerend. Het vertrouwen in wat ik doe is gegroeid. Bij de start van het coachings-traject was ik misschien op zoek naar houvast. Wat ik heb gevonden is een open en losse manier van werken, waarbij gedachten mogen stromen, associaties spelen en er intuïtief ontstaat wat ik wil maken.” (Hanna van Binsbergen)

>>”Stephanie heeft overzicht; kan verbinden en samenvatten; laat zien wat je misschien al wel wist maar niet onder woorden kon brengen; is to the point; doet zinvolle uitspraken waar je verder mee kunt; stimuleert je om aan de slag te gaan door haar originele opdrachten. Mijn manier van werken is niet veranderd maar wel de manier waarop ik naar mijn werk kijk. Ik weet nu beter waarom ik doe wat ik doe en dat mijn werk een verhaal heeft dat ik eerder niet goed onder woorden kon brengen.” (Riny Smits)

>>”Door de coaching van Stephanie ben ik door een soort zandloper gegaan, de zoektocht naar mijn thema is bewuster geworden en concreter benoemd, randverschijnselen zijn verdwenen en het zuivere bleef over. Vervolgens is in dit thema een wereld open gegaan aan mogelijkheden om dit te verbeelden. Materiaalgebruik is uitgebreid en veelzijdiger geworden, het experimenteren is een groter onderdeel geworden om te komen tot… ja tot wat? Stephanie stelt je vragen, waardoor je in een trein van associaties belandt en op plekken komt waar je nog nooit ben geweest.” (Fenneke Goutbeek)

 

Ontvang de nieuwsbrief